Volledig scherm
PREMIUM
Discotheek Club Déjàvu aan de Anholtseweg in Dinxperlo. © Jan Ruland van den Brink

Dinxperlose discotheek Déjàvu definitief dicht

DINXPERLO - Discotheek Club Déjàvu in Dinxperlo blijft definitief dicht. De exploitant heeft de laatste mogelijkheid van beroep tegen het besluit om de disco te sluiten laten verlopen. ,,Daardoor is de kans dat de Déjàvu heropent gereduceerd tot nul’’, zegt een woordvoerder van de gemeente Aalten.

Burgemeester Anton Stapelkamp van Aalten had de discotheek aan de Anholtseweg in februari gesloten na een opeenstapeling van incidenten. Volgens de burgemeester was de veiligheid van bezoekers en personeel niet gegarandeerd en was het de exploitanten van de discotheek ondanks meerdere waarschuwingen niet gelukt ‘om de avonden ordelijk en veilig te laten verlopen’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek