Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf hier is het duidelijk; rechtdoor naar de N18. Maar vanuit het centrum van Enschede is het zoeken. © Sem van der Wal

Dinxperlose dwaalt uur door Enschede op zoek naar nieuwe N18

ENSCHEDE/ DINXPERLO - Automobilisten die Enschede niet al te goed kennen hebben problemen met het vinden van de nieuwe N18 richting de Achterhoek. Borden geven de weg nog niet aan, met dwalende bestuurder als gevolg. De Nationale Bewegwijzeringsdienst belooft beterschap.

Danielle Jolink uit Dinxperlo ondervond het aan den lijve. Na een dag studeren op het Saxion stapte ze in haar auto, klaar om lekker rap naar huis te rijden. „Want de nieuwe N18 is echt fijn”, merkte ze op de heenweg.

Radeloos

Maar dan moet je er op de terugweg nog wel op komen. En dat lukte Jolink niet. Ruim een uur dwaalde ze door Enschede – ze zag zelfs een bordje Glanerbrug opdoemen. ,,Ik dacht dat ik gek werd”.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek