Volledig scherm
Foto ter illustratie. Dit is niet de gestolen tijgerknuffel. © persbureau van eijndhoven

Duitse kermisklant rooft staartloze tijger van schiettent

BOCHOLT -  De eigenaar van een schiettent in Bocholt heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een tijger. Een pluchen tijger wel te verstaan. Een kermisklant wilde er zonder geschoten te hebben vandoor gaan met het één meter hoge beest. De spullenbaas had het dier uit voorzorg een touw om de staart gebonden. 

Zo kon de rover niet vluchten met het dier. De dief gaf echter niet zomaar op en bleef aan de reuzenknuffel trekken terwijl de eigenaar probeerde de tijger terug te halen. Daarbij brak de staart van het beest af. De rover ging er vervolgens vandoor met de gehavende tijger. 

De politie heeft een signalement van de tijgerrover verspreid en roept op uit te kijken naar de zwart-witte tijger die door het gemis van zijn staart en de enorme omvang zeer herkenbaar is, meent de politie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek