Volledig scherm
Bij een inbraak in de voormalige Déjàvu zijn dinsdagavond vier mannen aangehouden. © Jan Ruland van den Brink

Duitsers betrapt bij inbraak in leegstaande discotheek in Dinxperlo

DINXPERLO - Nederlandse en Duitse politieagenten hebben dinsdagavond om 21.15 uur vier inbrekers opgepakt bij een inbraak in Dinxperlo. Het gaat om een 19-jarige man uit Gronau en twee 18-jarige mannen en een 20-jarige uit Coesfeld.

De vier werden ’s avonds gezien door twee surveillerende agenten, toen ze bij de leegstaande discotheek Déjàvu aan de Anholtseweg probeerden in te breken. De Nederlandse agenten konden op het terrein van de voormalige uitgaansgelegenheid drie mannen aanhouden. Ook de Duitse politie was inmiddels gearriveerd. Met hun hulp is de vierde man gearresteerd.

Met de aanhoudingen heeft de politie voorkomen dat de vier spullen hebben kunnen stelen uit het pand. De mannen zaten woensdag nog vast voor verhoor op een politiebureau in Nederland.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek