Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Huishoudens in Aalten betalen volgend jaar ruim tientje extra aan woonlasten; begroting komend jaar sluitend gemaakt

AALTEN - Huishoudens in de gemeente Aalten betalen in 2022 gemiddeld 12,40 euro meer aan gemeentelijke belastingen dan dit jaar. Dat blijkt uit de nieuwe begroting, die deze week door het college van burgemeester en wethouders is gepresenteerd.

3 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  A. Bulten - tijdens Prinsjesdag krijgen we te horen dat de koopkracht volgend jaar met 0,5% stijgt. Gelooft u het * dan geloof ik het ook.
 • A. Bulten

  1 jaar geleden
  Boven de stijging van de woonlasten komen nog de stijgingen van zorgverzekering, gas en stroom, verzekeringen, inflatie, enz. 2022 zou wel eens een veel duurder jaar kunnen worden. Is het dan ook niet verwonderlijk dat de lonen en uitkeringen moeten stijgen om al die stappen bij te kunnen houden. En dan is het cirkeltje weer rond en dan beginnen we weer van voren af aan. Zou minder voorzieningen kunnen helpen en met elkaar een paar stappen terug te doen een (tijdelijke) oplossing kunnen zijn.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  leg de lasten maar weer op de inwoners. wanneer beseffen jullie, dat de koek op is en dat jullie beter in Den Haag kan kunnen gaan lobbyen(bedelen) om meer steun. Daar in Den Haag wordt namelijk massaal met ons belastinggeld rondgestrooid.