Klanten in een Jumbo. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Klanten in een Jumbo. Foto ter illustratie. © Olaf Smit

Meisje (15) krijgt ‘gratis’ gewerkte uren alsnog betaald van supermarkt; vader geschrokken van doodsbedreigingen aan adres super

AALTEN - Het 15-jarige meisje uit Aalten dat wel gewerkte uren in de lokale Jumbo-supermarkt niet betaald kreeg, krijgt het loon over deze overuren alsnog uitbetaald. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de supermarktleiding en haar vader Arjan van de Groep.

9 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  1 jaar geleden
  H. Van Ooijen, nee, dat is de omgekeerde wereld. Mensen moeten gewoon normaal doen. Dat er idioten zijn die niet normaal kunnen nadenken en reageren, mag nooit een reden zijn je recht van vrijheid van meningsuiting niet te gebruiken. Pak de bedreiger aan, maar dat lees je nooit. Blijkbaar is het ok om dat te doen.
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  @A.Bulten, helaas werkt dat zo. Ik zet iets op Twitter, op duidelijk en niet onvriendelijke toon. Binnen een half uur krijg ik van betreffende bedrijf een reactie. Wat ik mij wèl afvraag: hoe zit het met collega-vakkenvullers, die werden voor extra uren toch ook niet betaald?
 • A. Bulten

  1 jaar geleden
  Vreemd in dit hele verhaal is dat reclameren door haar niets oplevert en zo gauw de media er zich mee bemoeit gaan alle deuren open. Ook op TV zien wij dit ook gebeuren. Dus wanneer je een soort gelijk probleem hebt is het nuttig te vermelden dat je de feiten aan de krant doorspeelt. Facebook doet ook wonderen.
 • N Barros

  1 jaar geleden
  Ben blij in Duitsland te doen ipv: bij de zogenaamde goedkoopste van Nederland
 • Michel Van de Zand

  1 jaar geleden
  Zo zie je maar weer door op tijd in de media te komen krijg je de massa achter je en dus ook je rechtmatige loon uitgekeerd. Jumbo schaam je dat het zo moet.

Achterhoek