Volledig scherm
Ter illustratie. © Facebook politie Aalten

Minderjarigen opgepakt voor wiethandel in Aalten

AALTEN - Drie tieners zijn afgelopen week opgepakt in Aalten omdat zij wiet zouden hebben verkocht aan minderjarigen. Het gaat om een 19-jarige jongeman bij wie 131 zakjes wiet werden gevonden en twee minderjarige jongens.

Dat meldt de politie Aalten-Dinxperlo op Facebook. Die begon een onderzoek nadat er een melding was gedaan over de wiethandel. ‘We kunnen ons goed voorstellen dat dit voor onrust heeft gezorgd’,  schrijft de politie. ‘Gelukkig kunnen we jullie nu melden dat er twee minderjarige jongens en een 19-jarige jongen uit Aalten zijn aangehouden’.

De verdachten zijn verhoord over ieders rol in deze zaak. Omdat twee verdachten minderjarig zijn, doet de politie geen verdere mededelingen over deze zaak.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek