Vakantiegangers passeren de grens met Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
Vakantiegangers passeren de grens met Duitsland. © ANP

Nederland terug bij af: Duitsland komt met strenge regels

5 vragen en antwoordenAALTEN/ BABBERICH - Duitsland lijkt helemaal klaar met de vele coronabesmettingen in Nederland. Vanaf dinsdag komen er nieuwe, strenge regels. Kunnen we straks nog goedkoop tanken en boodschappen doen over de grens?

21 reacties

 • Ha Ka

  1 jaar geleden
  Jammer dat je dat testbewijs al bij passeren grens moet hebben. In Nederland is het moeilijk en/of duur om aan een testbewijs te komen, terwijl in Duitsland in ieder gat wel een ondernemer/zorgcowboy gratis tests afneemt en binnen 15 minuten een ingevuld formuliertje mee kan geven.
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  Gevaccineerden kunnen Corona overbrengen. Wat zullen we met hen doen? En wat doen we met al die verslaafden aan alcohol en drugs? Geven we die ook een stempel in hun paspoort?
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  En mensen over verantwoording allemaal al twee prikken gehaalt of zijn jullie ook geheel onthouders en zo heel erg groen zijn de Duitsers ook weer niet vergeet niet dat die een paar keer zo groot zijn als Nederland
 • Henk Kok

  1 jaar geleden
  Van de Kaa een goede reactie richting die meneer Houkes, super.
 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Dit alles is te danken aan een flink deel Nederlandse feestgangers c.q. vakantiegangers. Ik ken verplegend personeel die hierom huilen. En dan ook nog protesteren tegen de maatregelen die wat mij betreft strenger zouden mogen zijn.