Vernielingen SV Bredevoort
Volledig scherm
Vernielingen SV Bredevoort © DG

SV Bredevoort baalt van zoveelste vernieling: ‘Wederom een grote kostenpost’

BREDEVOORT - Voor de zoveelste keer zijn er bij SV Bredevoort vernielingen gepleegd.  Ditmaal is een vuur gesticht onder het verplaatsbare doel, waardoor het net grotendeels verbrand is.

Bestuurslid Bart Stronks van de Bredevoortse voetbalvereniging baalt er enorm van: ,,Heel frustrerend. Dit is al de vijfde of zesde keer in het afgelopen jaar.’’

Hij wordt er moedeloos van. ,,Dit is wederom een grote kostenpost voor onze vereniging. In het afgelopen jaar is het al meerdere malen voorgekomen dat netten zijn doorgesneden en met een aansteker zijn verbrand.”

‘We lossen dit het liefst zelf op’

Hij roept iedereen op die iets gezien heeft of een vermoeden heeft van de mogelijke daders zich te melden. ,,Ook vragen wij ouders in de gemeente Aalten om hun kinderen na te vragen of zij iets gezien hebben.”

SV Bredevoort heeft nog geen aangifte gedaan bij de politie. ,,Het liefst lossen we dit in Bredevoort zelf op, als het jongeren uit onze plaats betreft. Maar desnoods halen we de politie erbij”, aldus Stronk.

Ze hebben ook al overwogen camera’s op te hangen, maar dat is niet toegestaan.

Meldingen kunnen gemaild worden naar info@svbredevoort.nl.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek