Suderwick en Dinxerplo zijn letterlijk aan elkaar gegroeid. De grens is eigenlijk alleen tastbaar door de gele kruizen op het asfalt. Dat veranderde toen Duitsland de inreisregels aanscherpte.
Volledig scherm
PREMIUM
Suderwick en Dinxerplo zijn letterlijk aan elkaar gegroeid. De grens is eigenlijk alleen tastbaar door de gele kruizen op het asfalt. Dat veranderde toen Duitsland de inreisregels aanscherpte. © Jan Ruland van den Brink

Testlocatie voor Nederlanders in Suderwick nog deze week open

DINXPERLO/ SUDERWICK - In Suderwick wordt deze week nog een locatie geopend waar Nederlanders zich kunnen laten testen op het coronavirus. Het openstellen van Duitse testlocaties voor Nederlanders is één van de initiatieven om ervoor te zorgen dat bewoners van de grensstreek zich toch zo vrij mogelijk kunnen blijven bewegen, sinds Duitsland de regels rondom corona heeft aangescherpt.

3 reacties

 • Wim Sonderen

  1 maand geleden
  Ja als je een afspraak online maakt en daar de bevestiging van hebt ontvangen kun je daarmee naar de locatie in Duitsland.
 • Sharif Zaidouni

  1 maand geleden
  Wim Sonderen, vraagje. Maar kun je daar zomaar heen komen zonder negatief testbewijs, als je geen testbewijs hebt die minder dan 48u oud is?
 • Wim Sonderen

  1 maand geleden
  Kijk op Corona. http://chayns.de en daar zie je dat er veel locaties zijn waar je gratis kunt testen. Binnen een kwartier heb je de uitslag op de app.
 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Achterhoek