Met zijn vrouw Nicole Prinsen en hun vier kinderen plaatste Jos Betting donderdagmiddag de 'laatste steen' in het nieuwe hek bij het vestingpark. De herbestemming van Sint Bernardus in Bredevoort is bijna afgerond.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn vrouw Nicole Prinsen en hun vier kinderen plaatste Jos Betting donderdagmiddag de 'laatste steen' in het nieuwe hek bij het vestingpark. De herbestemming van Sint Bernardus in Bredevoort is bijna afgerond. © Theo Kock persfotografie

Verzorgingshuis Sint Bernardus opent als restaurant én hotel met 21 kamers

BREDEVOORT - Verzorgingshuis Sint Bernardus in Bredevoort heeft een nieuwe functie gekregen. Begin april gaat het, vier jaar na de aankoop door Jos Betting en Nicole Prinsen, open als restaurant én hotel met 21 kamers.

Het Bredevoortse duo kocht het grote pand op ‘t Zand al in 2016. ,,Het eerste jaar heb ik me vooral een beeld gevormd wat ik er mee wilde en kon doen. Dat is langzaam gegroeid, maar het is nu wel zo geworden zoals we vinden dat het moest. Er is geen vierkante centimeter die niet aangepakt is.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek