Verpleegkundige Margret Schout en bewoonster Annie Bulsink Brummelman leggen een puzzel in verzorgingstehuis Stegemanhof in Aalten. In dit verzorgingshuis is qua besmettingen nog niks aan de hand, personeel draagt een mondkapje bij langdurig contact.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegkundige Margret Schout en bewoonster Annie Bulsink Brummelman leggen een puzzel in verzorgingstehuis Stegemanhof in Aalten. In dit verzorgingshuis is qua besmettingen nog niks aan de hand, personeel draagt een mondkapje bij langdurig contact. © Jan Ruland van den Brink

Verzorgingstehuizen in regio houden adem in, eerste besmettingen zijn feit: ‘We zijn zeer bezorgd’

NIJMEGEN / OPHEUSDEN/ AALTEN - Verzorgingstehuizen worstelen met het oprukkende coronavirus. Allemaal willen ze voorkomen dat de boel hermetisch op slot moet, maar de aanpak wisselt. De één staat alleen buiten bezoek toe, anderen blijven zo lang mogelijk helemaal open. In Gelderland-Zuid is het virus al de muren van verpleeghuizen binnengedrongen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek