Vier inzittenden opgepakt op N317 in Ulft: man mogelijk tegen zin in meegenomen

Update | VideoULFT - Een auto met daarin vier inzittenden is woensdag aan het eind van de middag klemgereden door de politie op de provinciale weg N317 tussen Ulft en Dinxperlo. Een man werd daar mogelijk tegen zijn zin in meegenomen met de wagen. 

Een alerte getuige tipte de politie hierover. Die zag het incident gebeuren aan de DRU-laan in Ulft en sprak van een mogelijke gijzeling. Meerdere politieauto's konden het voertuig niet veel later klemrijden op de N317 in de richting van Dinxperlo. Daar hebben agenten vier aanhoudingen verricht. 

Weg tijdlang afgesloten

Ook is het betrokken voertuig meegenomen door de politie. Waarom de man werd meegenomen, is onduidelijk. Volgens de politie lijkt het te gaan om een incident in de familiesfeer. Wat er precies speelt. is niet bekend. Van een strafbaar feit lijkt dus voorlopig ook geen sprake, laat de Politie Gelderland weten. 

De weg is vanwege het incident een tijdlang afgesloten geweest. Ook is de auto meegenomen en doet de politie sporenonderzoek. 

Volledig scherm
De auto op de N317 © Joost/RonVMedia
  1. Paardenconcoursen en lessen in hele Achterhoek afgelast door dreiging rhinovirus: ‘Vermijd neus-tot-neuscontact’

    Paardencon­cour­sen en lessen in hele Achterhoek afgelast door dreiging rhinovirus: ‘Vermijd neus-tot-neuscon­tact’

    HENGELO/ DINXPERLO - Paardenconcoursen en lessen met pony’s en paarden zijn in de hele Achterhoek afgelast vanwege de dreiging van het rhinovirus. Zo gaan bij rijvereniging De Gompert in Hengelo de selectiewedstrijden dressuur voor pony’s dit weekend niet door. Bij de Grensruiters in Dinxperlo is er geen enkele les tot en met volgende week zondag, 22 december.

Achterhoek