Begin uw dag goed geïnformeerd

compleet

Word lid van de Gelderlander

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt PREMIUM artikelen lezen op 5 apparaten tegelijk

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt Premiumartikelen
1,20 per week
35% KORTING
Introductietarief
  • Onbeperkt Premiumartikelen
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Magazine Mezza en bijlagen Z&Zo
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen
3,00 per week
38% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Weekend

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
36% KORTING
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,00 per week
37% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op de Gelderlander en hebt u een vraag?

Waarom zij de Gelderlander lezen

Lezer Jan Henk van der Wijk

De Gelderlander is nuchter, de toon is ‘niet moeilijk doen'

Ik heb bewust gekozen voor een regionaal dagblad, want het algemene nieuws volg ik al via verschillende nieuwssites. Ik ben nieuwsgierig en wil graag weten wat er in de buurt gebeurt. De Gelderlander leest prettig en is voor iedereen toegankelijk. De krant is nuchter, de toon is ‘niet moeilijk doen’, wat resulteert in heldere en makkelijk leesbare berichtgeving. Op mijn werk moet ik al genoeg lastige stukken lezen, de krant is dan een hele verademing.
Lezer Peggy Brussen

Door de Gelderlander ben ik een informatiebron voor anderen

Ik lees het nieuws van de Gelderlander via de app, waardoor ik makkelijker meerdere leesmomenten per dag kan inlassen. Fijn is dat ik extra snel op de hoogte ben wanneer er in de buurt iets is gebeurd. Ik voel me door het lezen van de Gelderlander meer betrokken bij mijn directe leefomgeving en ben altijd op de hoogte, ook van alledaagse dingen. Voor mijn collega’s die de Gelderlander niet lezen ben ik een soort lopende informatiebron.
Lezer Roy Vranken

Door het lezen van de Gelderlander pak ik ál het nieuws mee

Door het lezen van de Gelderlander pak ik ál het nieuws mee. Ik woon in Nijmegen en ben vooral geïnteresseerd in nieuws dat je als burger direct raakt. Nijmegen is van oudsher een alternatieve studentenstad, een beetje recalcitrant. Dat komt ook wel tot uiting in de Gelderlander, die altijd gaat voor verschillende invalshoeken bij het nieuws. De insteek is sociaal en tegendraads, waarbij de krant openstaat voor andersdenkenden en recht doet aan de diversiteit in de samenleving.
Lezer Lonneke Opsteegh

De Gelderlander helpt me met inburgeren in Nijmegen

Toen ik me na zestien jaar elders te hebben gewoond weer in Nijmegen vestigde, hielp de Gelderlander me met inburgeren. Ik ben nu alweer een paar jaar terug, en nog steeds helpt de krant me om me meer en meer Nijmeegse te voelen: wat speelt er allemaal, wat is er te doen? Via de krant kijk ik op welke manier ik mijn bijdrage kan leveren op het gebied van ondernemen én de gemeenschap. Daardoor ben ik me nog bewuster geworden van het feit dat we zorgvuldig met onze prachtige Nijmeegse omgeving om moeten gaan.

Over de Gelderlander

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1843. 130 verslaggevers begeven zich iedere dag opnieuw in de haarvaten van onder meer de Achterhoek, de Betuwe, de regio Arnhem/Nijmegen en Oost-Brabant. Met eigen verslaggevers voor de ruim veertig gemeenten in het verspreidingsgebied, de provincie en de drie topclubs Vitesse, NEC en De Graafschap. Zij brengen het nieuws dagelijks op maat in veertien edities via de krant én 24/7 op dg.nl. Mede dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weet u zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket binnenlands en buitenlands nieuws. 


U kunt de Gelderlander op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de Gelderlander op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: kritisch, betrokken en toegankelijk.

Over de Gelderlander

Veelgestelde vragen