Volledig scherm
De spelers van Achilles'29 zoeken verkoeling. Archiefbeeld. © Bert Beelen

Achilles'29 kan nog niet overtuigen

ECHT - Achilles'29 kwam zaterdag in Limburg niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de oefenwedstrijd tegen topklasser EVV.

Al na 8 minuten keek de eerstedivisionist uit Groesbeek tegen een 1-0 achterstand aan toen Kenny Elders de bal half inspeelde en daarna
Barry Beijer en Joey Dekkers (gekomen van EVV) elkaar in de weg liepen in een poging de bal terug te spelen op doelman Simon van Beers. Die legde het vervolgens af tegen twee man van EVV. Achilles speelde slordig op het stroeve hoofdveld in Echt, maar de thuisclub kroop wel door het oog van de naald bij een kopbal van Beijer. Na een corner van Van Riel raakte de centrale verdediger de lat.

Tweede helft
Meijers wisselde in de rust zijn middenveld en aanval. Achterin nam Migiel Zeller de plaats in van Kazlauskas en nam Ter wielen de plaats onder de lat over van Van Beers.

In de 66e minuut bekroonde Freek Thoone zijn rentree in het elftal bijna met de gelijkmaker, maar strandde zijn vrije trap op de lat. Drie minuten later drukte Brian Boogers droog af na een vloeiende Groesbeekse aanval: 1-1. De rest van de wedstrijd dicteerde Achilles, maar gescoord werd er niet meer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.