Volledig scherm
Trainer François Gesthuizen en technisch manager Frans Derks (rechts) op de bank. Archieffoto: Do Visser/DG

Hengelman laatste aanwinst Achilles'29

GROESBEEK - Achilles'29 heeft spits Remon van Bochoven en doelman Nick Hengelman vastgelegd. Beiden tekenden voor één seizoen bij de Groesbeekse eerstedivisionist. Het tweetal overtuigde de technische staf tijdens een proefperiode. Achilles heeft de selectie voor het debuut in de eerste divisie met de komst van het duo rond.

"We zijn klaar. Met deze twee aanwinsten erbij hebben we een goede groep. Er staat natuurlijk al een goede kern", zegt technisch manager Frans Derks van Achilles.

Nieuwkomers
De 23-jarige Hengelman, ex-keeper van AGOVV, is de laatste aanwinst van de club. Hij trainde afgelopen week op proef mee en speelde mee in de oefenwedstrijden tegen Koot Azur (7-1) en Real Mallorca (1-3). De 24-jarige Van Bochoven kwam een paar dagen eerder al naar Groesbeek voor zijn testperiode. De spits brak op de eerste training zijn linkerpols, maar kon later alsnog aansluiten. Van Bochoven komt over van topklasser Rijnsburgse Boys, waar hij zijn contract na het voorbije seizoen niet had verlengd.

Zeven aanwinsten
Achilles heeft in totaal zeven nieuwelingen voor komend seizoen. De club legde vorige week Steven Edwards voor één jaar vast. Ook de oud-speler van NAC verdiende een contract in Groesbeek na een proefperiode. Uit het amateurvoetbal kwamen eerder al Migiel Zeller (Juliana'31), Jop van Steen (RKHVV), Kay Thomassen (Quick 1888) en Kursad Sürmeli (NEC amateurs) over.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.