Volledig scherm
Tim Konings (L) in actie tegen Sparta. © VI-Images

Heupblessure Konings valt mee

GROESBEEK Achilles'29 kan voorlopig niet beschikken over Tim Konings. De linksback is door een heupblessure voorlopig uitgeschakeld. Het gewricht is na een charge afgelopen zondag slechts zwaar gekneusd. Even vreesden ze bij de Groesbeekse eerstedivisionist voor het einde van zijn carrière.

Konings (28) werd zondag in dienst van het 2e team van Achilles’29 tegen Woezik 2 grof onderuitgehaald. De Brabander deed mee bij de reserves van de Groesbeekse club om ritme op te doen. Konings had vrijdagavond geen speeltijd gehad bij de hoofdmacht tegen FC Emmen.

De verdediger kon zich na de charge niet meer bewegen en werd per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Daar werd een zware kneuzing van het heupgewricht geconstateerd. De Brabander vorig seizoen al zes maanden door een heupkwetsuur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.