Kortstam maakt basisdebuut voor Achilles'29

GROESBEEK – Doriano Kortstam maakt vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Telstar zijn basisdebuut voor Achilles’29. De verdediger die deze winter overkwam van Roda JC vervangt de geblesseerde Mart Raterink.

Kortstam verving Raterink afgelopen maandag in het thuisduel met FC Eindhoven een kwartier voor tijd al. De centrale verdediger moest gewisseld worden vanwege een liesblessure. Waarschijnlijk heeft Raterink een liesbreuk en is hij meer dan een maand uitgeschakeld.

Team van maandag
Kortstam is de enige wijziging in het elftal van Achilles. Trainer Eric Meijers houdt verder vast aan het team dat maandag met 4-3 won van FC Eindhoven en vorige week gelijk speelde bij MVV (0-0). Dat betekent dat Jop van Steen, die de afgelopen twee wedstrijden geschorst was, op de bank begint in Noord-Holland.

Vermoedelijke opstelling: Te Loeke; Stankov, Beijer, Kortstam, Elders; Versteegen, Edge, Oulad Omar, Sürmeli, Thoone; Smajic.

Volledig scherm
Archieffoto van Doriano Kortstam (r) © ProShots
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.