Robbert te Loeke houdt zicht op de bal bij een hoekschop.
Volledig scherm
PREMIUM
Robbert te Loeke houdt zicht op de bal bij een hoekschop. © Eveline van Elk

'Kutkeeper' lacht nu om film over Achilles'29: 'Net Comedy Capers'

GROESBEEK - Ongewild stond Robbert te Loeke de afgelopen weken in het middelpunt van de belangstelling. De ex-profvoetballer zou een 'kutkeeper' zijn. Althans, dat zegt Eric Meijers als trainer van Achilles'29 in de film 'Voetbal is Oorlog'.

15 reacties

 • tejo

  4 jaar geleden
  Een Braziliaanse bank die een cluppie uit Groesbeek gaat lenen. Hoe verzin je het. Voetbal is emotie. Dat blijkt hier wel uit.Achilles staat er nu ook lekker voor in de 3e divisie.
 • Peer Kort

  4 jaar geleden
  Kut net als cut in het Engels betekent snede. Daar is niks mis mee. Het is ook hooguit voor vrouwen beledigend dat sommigen het in negatieve zin pogen te gebruiken. Buiten dat; hij zei kutkeeper.  Dat kan de Gelderlander niet veranderen in vaginakeeper of voorbipskeeper.
 • Mike

  4 jaar geleden
  Gisteravond heb ik het wel 300 keer gehoord van de fam,Derks,Ik zou met niet meer vertonen in Groesbeek asl ik Harry Derks was!
 • Andre Hendrickx

  4 jaar geleden
  Ik heb genoten van de(Belg zijnde)uitvoering.hoogmoed bij de familie Derks,een marionet als trainer en een adviseur naast hem.Allicht ook een Derks.De dorpsmentaliteit deed mij denken aan de Vlaamse gemeente waar ik woon.Hoogmoed komt overal in het eigen gezicht terecht
 • Andre Hendrickx

  4 jaar geleden
  Ik heb er als Belg naar gekeken, die scheldpartij was er iets over, maar wat heb ik genoten, de familie Derks, die persoon die naast de trainer zat is ook een Derks denk ik.Trainer was een marionet van de familie.