Volledig scherm
© Jasper Ruhe

Meijers: We doen geen gekke dingen

GROESBEEK - Achilles’29 heeft deze week in alle rust toegewerkt naar de degradatiekraker tegen FC Dordrecht van vrijdagavond (aftrap 20.00 uur). De hekkensluiter van de eerste divisie kan dan op gelijke hoogte komen met de directe concurrent.

,,Ik kan wel aan de koppies van de jongens zien dat het een belangrijke wedstrijd is”, zei trainer Eric Meijers. ,,Maar er is een positieve energie. We hebben rustig naar deze wedstrijd gewerkt. We doen geen gekke dingen.”

Drie punten

Achilles verkleinde in het paasweekeinde het gat tot FC Dordrecht van negen naar drie punten. Daardoor is de paniek toegeslagen in Zuid-Holland. De pers werd deze week geweerd, het team van trainer Gérard de Nooijer trainde gisteren besloten.

,,Iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt, maar ik geloof niet zo in besloten trainingen”, zei Meijers. ,,NEC traint al tien weken besloten en ze hebben tien keer verloren. Al kan ik me aan de andere kant wel voorstellen dat je een keer in het stadion traint voor zo’n belangrijke wedstrijd.”