Volledig scherm
Tim Sanders in de wedstrijd tegen De Graafschap. © Theo Kock

Sanders kiest voor operatie achillespezen

GROESBEEK - Achilles’29 moet het zeker zes weken stellen zonder Tim Sanders. De 27-jarige verdediger laat zich dinsdag aan zijn achillespezen opereren. Hij kampt al geruime tijd met klachten.

De Achterhoeker besloot deze week na overleg in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen onder het mes te gaan. „Rust heeft hij al geprobeerd. Van de alternatieven heeft Tim nu gekozen voor een kleine ingreep, die volgens de arts een goede kans op verbetering geeft”, zegt trainer François Gesthuizen.

Sanders miste tot dusverre vijf wedstrijden door de klachten aan de achillespees. Na een rustperiode van een paar weken keerde hij afgelopen maand tegen De Graafschap (2-2) terug. Na drie wedstrijden viel hij vorige week in aanloop naar het duel met FC Oss (1-4) toch weer geblesseerd weg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.