Tom Menting op proef bij Achilles’29

GROESBEEK – Tom Menting is deze week op proef bij Achilles’29. De 22-jarige middenvelder uit Wageningen traint de komende dagen mee bij de Groesbeekse eerstedivisionist.

Volledig scherm
Tom Menting in actie op het trainingskamp van De Graafschap in 2016. © Pro Shots

Menting sloot zich afgelopen zomer na het sluiten van de transfermarkt op amateurbasis aan bij Willem II. Daarvoor speelde hij twee seizoenen in het eerste team van De Graafschap. Bij de Doetinchemse club, waar Menting ook vier jaar in de jeugd speelde, kwam hij in totaal 20 keer in actie.

Proef
Naast Menting traint ook Reda Kharchouch weer mee bij Achilles. De 21-jarige aanvaller van hoofdklasser Ajax amateurs was in de eerste week van januari ook al op proef in Groesbeek, maar ging daarna met zijn huidige club op trainingskamp.

Eerder deze winterstop versterkte Achilles zich al met middenvelder Jesse Edge. Daarnaast werden Wim Bokila, Emir Smajic (beiden aanvaller) en verdediger Antonio Stankov vastgelegd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.