Volledig scherm
Djimmie van Putten komt aangelopen om Thijs Hendriks (10) en Daniël van Straaten (rechts) te feliciteren. Foto: Erik van 't Hullenaar

Van Putten vertrekt bij Achilles'29

GROESBEEK - Djimmie van Putten vertrekt na acht jaar bij Achilles'29. De verdediger gaat na dit seizoen op zoek naar een nieuwe club. De verdediger won vier kampioenschappen met de Groesbeekse topklasser.

"Ik heb een mooie tijd bij Achilles gehad. Acht jaar. Alles gewonnen. In eerste instantie wilde ik blijven. We waren zelfs bijna rond, maar de keuze pakt toch anders uit", vertelt de 28-jarige verdediger uit Gennep.

De centrale verdediger bekent dat het verlies van zijn basisplaats, enkele weken geleden, een belangrijke rol heeft gespeeld bij die beslissing. Ook nadat de teleurstelling daarover weggezakt was, bleef bij Van Putten de gedachte hangen dat het misschien tijd is om verder te kijken.

"De twijfel bleef. Dan moet je niet blijven. Ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging."

Van Putten vormt samen met Thijs Hendriks, Ivo Rigter en Tim Verhoeven het groepje spelers uit de huidige selectie van Achilles dat alle vier de kampioenschappen in de laatste acht jaar meemaakte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.