Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend
Volledig scherm
Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend © Jeannette Huisman

Chef magazine Sara van Gorp: ‘Onze nieuwe columniste schrijft over onderwerpen die veel mensen raken’

InterviewAanstaande zaterdag ligt er een verfrist magazine in de winkel en op de deurmat. Met een nieuwe naam, een nieuwe columniste en nieuwe rubrieken. Maar natuurlijk ook met vertrouwde namen. Mezza-chef Sara van Gorp over de vernieuwing van het magazine. ‘We hebben met de hele redactie lezers gebeld om te horen wat zij wilden.’

3 reacties

  • G.J. Melkert

    7 maanden geleden
    Hoop wel, dat de puzzels en sudoku's blijven, want ik geniet van de grote vijf- sudoku.
  • Marinus Claus

    7 maanden geleden
    Is het ook mogelijk per regio stukken te http://plaatsen.de Liemers b.v
  • MTC Reijnders

    7 maanden geleden
    Leuk en goed initiatief..Hulde Maar ik wil soms heel graag reageren op een artikel ..waar en hoe kan ik een makkelijk contact punt vinden..Ik wil niet uren lang zoeken op internet Ik vind de krant positief ontwikkeld..en lees hem heel graag..Ik ben benieuwd..Of er voor "OUD" ook blijvende goede artikelen in komen die geven het weer door aan de kleinkinderen.. Veel sukses
  1. De site en krant onder leiding van vrouwen gemaakt: ‘oh, dan blijf ik thuis’
    over ons

    De site en krant onder leiding van vrouwen gemaakt: ‘oh, dan blijf ik thuis’

    De premium artikelen, columns en opinies die je vandaag op deze site leest zijn voor de gelegenheid gemaakt door een bijna volledig vrouwelijke redactieleiding. In het kader van Internationale Vrouwendag vandaag. Ja, daar werd veel over gegrapt door de mannelijke collega’s. Een stuk of 19 keer hoorden we ‘oh, dan blijf ik die dag thuis’ voorbij komen. Nu ze voorbij gestreefd worden door vrouwen, moeten ze toch iets, die mannen.