Joris Gerritsen hoofdredacteur van De Gelderlander
Volledig scherm
Joris Gerritsen hoofdredacteur van De Gelderlander © Paul Rapp

Het liefst zou ik opspringen, een krant pakken en die hoogstpersoonlijk komen bezorgen

1 reactie

 • Marijke de Both

  4 weken geleden
  Jullie vragen om bezorgers, maar je geeft niet aan hoe mensen zich kunnen aanmelden. Op de site van de Gelderlander of bij DPG Media is bij de tab 'Werk' geen mogelijkheid voor bezorgers zich te melden. Gemiste kans.
 1. Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij de Gelderlander!
  Achter de Schermen

  Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij de Gelderlan­der!

  Je volgt de Tour de France bij de Gelderlander op de manier zoals jij dat wilt. Op onze website, met de app of in de krant; we zitten overal in de kopgroep en houden je dagelijks op de hoogte van de verrichtingen van onze Nederlandse teams én renners. We volgen de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin en Bauke Mollema en sprinter Cees Bol. Maar ook Tourwinnaar Bernal en de man in vorm bij Jumbo-Visma, Primoz Roglic.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.