De entree naar het Setax-terrein met links de woning die blijft staan.
Volledig scherm
PREMIUM
De entree naar het Setax-terrein met links de woning die blijft staan. © DG

64 appartementen op voormalige Setax-terrein bij centrum Doetinchem

DOETINCHEM - Op het voormalige Setax-terrein aan de Huber Noodtstraat in Doetinchem komt een complex met 64 koopappartementen. Het grootste deel van de bebouwing wordt gesloopt, behalve het pand op de hoek bij de entree (nummer 40). 

6 reacties

 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Liever hoogbouw in de stad dan blijven uitdijen richting Wehl, Zelhem en Keppel voor onbetaallbare huizen met een tuintje. Zeker in combinatie met de vergrijzing is de vraag naar appartementen in de stad (mits goed en relatief betaalbaar) een prima stap om doorstroming te krijgen.
 • AJ Friedhof

  2 maanden geleden
  @Bennie; Niemand wil hoogbouw?? Een stad daarbij hoort hoogbouw, ook in DTC. Alleen DTC wil een dorp blijven uitstralen of haalt juist de bestaande hoogbouw weg (zie Oosseld!) Zutphen haalt Doetinchem keihard in, veel meer uitstraling als stad en het lijkt of zij juist willen groeien naar 70k aan inwoners. Daarbij duurt alles hier zo lang pfff. Kijk naar vd Valk... over 10 jaar staat het er nog niet met onze bekrompen en icapabele gemeente! De lucht in klaar!
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Eens met Friedhof. In de toekomst toch wel nadenken over meer bouwlagen vanwege woningtekorten en beperkte ruimte. Er is al teveel laagbouw.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Nu nog even de zaak dichttimmeren, zodat woonhuisspeculanten en andere cowboys hier niet mee aan de haal gaan. Voorrang voor jongeren en starters uit Doetinchem èn woonverplichting als koper.
 • Bennie Van Ee

  2 maanden geleden
  Prima toch. Niemand wil hier hoogbouw.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek