De man uit Aalten is veroordeeld tot zes jaar cel voor het misbruik van zijn pleegdochter, dat bijna elf jaar duurde en op haar zevende begon. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De man uit Aalten is veroordeeld tot zes jaar cel voor het misbruik van zijn pleegdochter, dat bijna elf jaar duurde en op haar zevende begon. Foto ter illustratie. © Shutterstock

Aaltenaar (53) misbruikte pleegdochter vanaf haar 7de en daarna tien jaar lang: zes jaar cel

AALTEN/ ARNHEM - Een 53-jarige Aaltenaar moet zes jaar de cel in. Hij krijgt de straf omdat hij bijna elf jaar lang zijn pleegdochter misbruikte. Het misbruik, onder meer in ’s-Heerenberg en Winterswijk, begon toen het meisje 7 jaar oud was en de verdachte een relatie met de moeder had. Het misbruik gebeurde soms meerdere keren per week. 

8 reacties

 • Stanley Wijngart

  11 maanden geleden
  Dat word waarschijlijk erg moeilijk voor t meisje. Om iemand nog te vertrouwen.
 • A I Anders

  11 maanden geleden
  Zes jaar de cel in? Hij moet net zoveel jaren de cel in als de jaren verkrachtingen die hij gepleegd heeft en dan tbs.
 • R Barlaeus

  11 maanden geleden
  Ik hoop dat het meisje zich toch kan ontwikkelen als een lieve vrouw en zich op verschillende vlakken kan ontplooien. Er zal echter altijd een trauma achterblijven verwacht ik. Ze raakt dit nooit geheel kwijt. Ik heb met haar te doen.
 • bart verplak

  11 maanden geleden
  De zwaarste straf voor dit onmens.
 • Dhr Jansen

  11 maanden geleden
  en dan een meisje wat niet voor niets in een pleeggezin terecht gekomen is en waarschijlnlijk dacht en hoopte daar veilig te zijn ! Wat een vreselijk misbruik

In samenwerking met indebuurt Doetinchem