Volledig scherm
PREMIUM
In het voormalige bordeel aan de Groenlandstrasse was het laatst Kim's Place gevestigd. © Jan Ruland van den Brink

Aangifte tegen bordeelfilmers Elten: duizenden euro’s schade

ELTEN - De eigenaren van het voormalige bordeel Casa Rossa in Elten hebben aangifte gedaan tegen de mensen die hebben gefilmd in het sinds eind 2017 leegstaande gebouw. Er is voor duizenden euro’s schade aangericht, bevestigt de Duitse politie, en daarmee wordt verhuur of verkoop een stuk moeilijker. Onder meer zijn dure, porseleinen poppen gesloopt en zijn kostbare schilderijen en een tv van de muur getrokken.

Video’s met interieurbeelden van het bordeel in de Duitse grensplaats verschenen vorige week op YouTube. In ruim zeventien minuten beeldmateriaal was te zien dat zo’n beetje alles er nog stond, van opgemaakte bedden tot sm-pakjes en volle flessen drank. De video’s zijn inmiddels offline gehaald.

Maar volgens de Achterhoekse eigenaren van het pand aan de Groenlandstrasse verandert dat niets aan het feit dat er is ingebroken. Daarvan is aangifte gedaan bij de polizei.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek