Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem en voorzitter van de Achterhoek Board, in de patio van Nieuwspoort in Den Haag op de Brekr, een innovatieve Achterhoekse brommer.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem en voorzitter van de Achterhoek Board, in de patio van Nieuwspoort in Den Haag op de Brekr, een innovatieve Achterhoekse brommer. © DG

Achterhoek gaat opnieuw voor miljoenen uit Den Haag: ‘Maar nu niet als krimp- maar als groeiregio’

DEN HAAG - De Achterhoek gaat opnieuw voor de miljoenen van het Rijk die uit Den Haag moeten komen. Tijdens het Lentediner in Nieuwspoort werd Tweede Kamerleden gevraagd om geld voor de realisatie van de RegioExpres. Bovendien zet de Achterhoek opnieuw in op een RegioDeal. 

5 reacties

 • Ankie Bronckhorst

  1 maand geleden
  Groei, groei. Altijd maar denken aan groei. Typisch VVD om niet te denken aan de kwaliteit, enkel aan kwantiteit. Is er niet geleerd uit het verleden? Een kankergezwel dat groeit. Laat het ruimtelijk en niet te vol stromen. Het is al druk zat op de wegen en die blokkendozen staan er ook al meer dan genoeg.
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Slim bedacht en lekker bezig. Als je eerst krimpt, kun je altijd weer groeien.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Andre Eggerding dat moet je aan Boumans vragen.
 • Eric Schuurman

  1 maand geleden
  Ben wel es benieuwd, wat al die Lente Diners de Achterhoek door de jaren heen nu eigenlijk gebracht hebben, anders dan een gezellig dagje uit voor genodigden uit de regio.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Waar ziet de Achterhoek groeimodellen?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek