Sinterklaas vaart Doetinchem binnen via de Oude IJssel, in november 2018. Archieffoto: Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
Sinterklaas vaart Doetinchem binnen via de Oude IJssel, in november 2018. Archieffoto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Achterhoeks overleg over intochten Sinterklaas: ‘We zoeken nu een alternatief’

DOETINCHEM/WINTERSWIJK - De organisatoren van Sinterklaasintochten in de Achterhoek gaan in overleg om in tijden van corona alternatieven te zoeken. De Veiligheidsregio besluit volgende week of intochten kunnen doorgaan.  

  1. Fysieke aanslag en corona brengen zijspancrosser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière
    PREMIUM

    Fysieke aanslag en corona brengen zijspan­cros­ser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière

    Daniël Willemsen staat op een kruispunt in zijn carrière. De coronacrisis, de breuk met bakkenist Kaspars Stupelis en de vorige week binnengehaalde tiende Nederlandse titel in de zijspancross hebben de 45-jarige Lochemer aan het denken gezet. Komt er na dit jaar een einde aan de roemrijke carrière van een van ’s werelds beste motorcrossers ooit of geeft de eerzuchtige Willemsen in 2021 nog één keer vol gas?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek