Volledig scherm
Armin Scheuten in zijn woonplaats Aalten. foto Theo Kock

Armin in film met Nelly Frijda

AALTEN - De Aaltense acteur Armin Scheuten speelt in de nieuwe horrorfilm Omega met actrice Nelly Frijda. Hij speelt de rol van pastoor.

Productiemaatschappij Limax Film Producties is begonnen met de opnames. De Limburgse film moet in de bioscoop draaien in 2012.

Het verhaal gaat over de familie Bartels, die verhuist naar een riant huis in de bossen bij Heerlen. Dochter Sanne voelt zich na de verhuizing alleen totdat ze Pascal ontmoet. Maar Pascal blijkt een jongen met een duister verleden en aanvaringen met justitie.

Als het aannemers bedrijf van vader Bartels failliet gaat, neemt het leven van de familie een vreemde wending. Ligt het aan de financiele situatie, of zijn er andere oorzaken? Zelfs de pastoor, gespeeld door de Achterhoekse Armin Scheuten, kan het gezin niet redden.

Regisseur Patrick Haagmans meldt dat Nelly Frijda de rol van Johanna van der Geest zal vertolken. Onlangs werd de cast van de nieuwe film gepresenteerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek