Volledig scherm
CoolCat zit sinds 2014 in een gloednieuw winkelpand in de Hamburgerstraat waar voorheen banketbakkerij Vinkenborg zat. © DG

Banen 15 mensen op tocht bij CoolCat in Doetinchem

DOETINCHEM - Bij de vestiging van CoolCat in Doetinchem staan vijftien banen op de tocht. Maandagmiddag werd bekend dat de kledingwinkelketen het faillissement aanvraagt.  

Een medewerkster van de winkel in de Doetinchemse Hamburgerstraat zegt niet op  ‘de geruchten’ in te mogen gaan. CoolCat zit in elk geval 9 jaar in Doetinchem. 

De keten huist sinds 2014 in een gloednieuw pand op de hoek van de Hamburgerstraat en de Boliestraat. Voorheen zat hier banketbakkerij Vinkenborg. Dat werd in 2013 gesloopt om plaats te maken voor een nieuw winkelpand, waar sinds de oplevering CoolCat in zit. Daarvoor zat CoolCat ook in de Hamburgerstraat..   

In Winterswijk zit een vestiging van CoolCat in de Misterstraat. 

Verwacht wordt dat het faillissement dinsdag wordt uitgesproken en geldt voor de vennootschappen CoolCat fashion en CoolCat Nederland. CoolCat heeft in Nederland 80 winkels.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek