Bart baalt: geen tickets voor het Startschotgala

ULFT - Bewapend met twee computers, een laptop en een tablet moest hij toch een kans maken. Maar Ulftenaar Bart Sollman (22) baalt. Hij greep naast de felbegeerde kaarten voor het eerste festival in ruim een jaar tijd in de Achterhoek. 

3 reacties

 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Balen voor Bart. Persoonlijk vind ik dat we met testen veel meer moeten organiseren voor de jeugd. Ze zoeken elkaar toch wel op, dan kan het beter op een veilige manier en sociale contacten is goed voor jonge mensen . Trouwens, voor voetbalsupporters mag van mij ook iets dergelijks komen.
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Dit gaat veel besmettingen kosten drinken tot je niet meer weet wat je doet nu nog meer dan anders want het kan ook zo weer afgelopen zijn drugs bier ga zo maar door dit is niet te handhaven
 • Hans Smits

  1 jaar geleden
  Echt absurd om een dergelijk festival te organiseren in deze tijd. De horeca staat met de rug tegen de muur...... Laat de arme jeugd eerst eens voorzichtig proberen een biertje te drinken op een terras; als ze dan willen knuffelen besmetten ze tenminste maar een kleine groep van 4, 5 of 6 en niet meteen 10.000 wappers tegelijk !!!! Denk ook eens een beetje empathisch!!!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek