Bert Berghoef.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Berghoef. © Raphael Drent

Bert Berghoef onderzoekt opties voor coalitie in Montferland: drie partijen zoeken bondgenoten

DIDAM/ ’S-HEERENBERG - Bert Berghoef gaat in Montferland onderzoeken welke politieke partijen in een coalitie willen samenwerken. De huidige oppositie lijkt daar sowieso in te komen en hoopt op een vierde en wellicht zelfs vijfde coalitiepartner.

5 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Verstandig om er minimaal twee andere partijen bij te vragen. Zowel Mosje alsook Groote staan niet bepaald bekend om de club vier jaar lang bij elkaar te houden. Je moet dus met een ruime meerderheid beginnen om met een krappe meerderheid te eindigen.
 • Wiefke van Diem

  2 maanden geleden
  Die Rob Mos gebruikt de aloude propaganda techniek: als je maar vaak genoeg iets beweert dan geloven velen vanzelf dat het waarheid is. Zo ging het voor de verkiezingen en zo zal het ook daarna blijven gaan, een bewezen succesvolle methode. Maar of Montferland hierbij bij gebaat is?
 • Frank Wissink

  2 maanden geleden
  “Vroeger gebeurden dit soort dingen in achterkamers” klopt dus weer niet. Al 20 jaar geleden werd de formatie in Bergh in het openbaar besproken en iedereen was welkom.
 • Heino Johannes Theodorus Bohmer

  2 maanden geleden
  Het Cda is toch de grootste met zes zetels,dan mogen zei toch als eerste proberen een coalitie te vormen
 • Gert Stinissen

  2 maanden geleden
  Liefst zonder landelijke partij.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek