Restaurant van Ikea Duiven. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant van Ikea Duiven. Foto ter illustratie. © Jan Ruland van den Brink

Controle aan de deur of check bij de kassa? Winkels met horeca gaan verschillend om met coronapas

DUIVEN / DOETINCHEM / WINTERSWIJK - De CoronaCheck-app is vanaf zaterdag óók verplicht voor bezoekers die een kopje koffie drinken in een winkel met horeca. Ondernemers in de Achterhoek en Liemers gaan hier verschillend mee om, blijkt uit een rondvraag van De Gelderlander. 

11 reacties

 • Frans Appel

  1 jaar geleden
  Dus je gaat met 10 man naar Intratuin. 9 gaan aan tafel zitten en eentje gaat koffie voor 10 man halen EN laat q-code zien. Ja dat werkt echt heel goed. Waterdicht.
 • Kees de Jong

  1 jaar geleden
  Ik heb een vraag die meer door mijn hoofd speelt. Hoe kan een volk zo voor de gek worden gehouden terwijl er geen wetenschappelijk bewijs is geleverd dat covid 19 bestaat en dodelijk is ?? Geen wetenschappelijk bewijs is geleverd voor de PCR test ?? en er geen wetenschappelijk bewijs is geleverd of de maatregelen wel werken of hebben gewerkt.....nee we doen het voor de zorg die al jaren lang kapot wordt bezuinigd en die dinsdag zelf gaat staken omdat de maat vol is....
 • Elly Bohnen

  1 jaar geleden
  Ik volg niet alles, word er horendol van al dat welles-nietes, die is schuld of die doet stom, maar wel valt mij op dat de berichtgeving tikt op negativiteit. Zelden hoor je verhalen waar of hoe het goed gaat, ook niet van reageerders. Ook geen objectieve vergelijkingen, dan nemen ze iets niet mee in het onderzoek wat ze eerder wel mee beoordeelden. Net hoe de uitslag 'beter scoort' of beter past, lijkt het wel.Krijg steeds minder vertrouwen in wetenschap. Onafhankelijk bestaat al lang niet meer
 • Straatsma

  1 jaar geleden
  De horeca kan hier niks aan doen. Dit zijn regels opgesteld door de overheid. Voeren ze die niet uit dan krijgen ze 2500 euro boete en/of 2 weken sluiting. Dus je kunt de horeca wel de schuld geven maar dat klopt niet. En vervelend gaan doen bij het horeca bedrijf heeft ook geen zin. Den haag/gemeentehuis daar moet je zijn.
 • petra damme

  1 jaar geleden
  nou dat wordt geen intratuin

In samenwerking met indebuurt Doetinchem