Coronaproof DinXperience is bevrijdingsfeest onder strikte regels: ‘Aan een vervolg wil ik niet denken’

VideoDINXPERLO/SUDERWICK - Een beetje wrang is het wel. Wat de organisatoren van DinXperience vorig jaar mei op touw hadden gezet als cultureel bevrijdingsfestival, vond zondag uiteindelijk plaats onder strikte, vrijheidsbeperkende coronaregels. 

1 reactie

 • j.h. Meijer

  2 maanden geleden
  Vanwege de grote variatie aan voorstellingen was er voor elke smaak een grote keus. Prachtige dag, gezellig kunnen rondfietsen in Suderwick en Dinxperlo. Samengevat: heel geslaagd en goed georganiseerd evenement op een heel zomerse zondag.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek