DVC'26-voorzitter Marco Swenne bij het terras van zijn club, september 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
DVC'26-voorzitter Marco Swenne bij het terras van zijn club, september 2020. © theo kock persfotografie

Coronaversoepelingen? Voor sportclubs is de coronapas juist strenger: ‘Dit helpt de omzet om zeep’

Coronaversoepelingen? Niets daarvan, vinden sportclubs in de regio. De invoering van de coronapas is namelijk juist strenger dan de huidige maatregelen. ,,Dit helpt de omzet om zeep.”

4 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Jan slaat de spijker op zijn kop. Zeker wanneer de kantine gewoon door een externe cateraar wordt bestierd, zoals bij DVC (Sjaak Hanegraaf is gewoon beroepsmatig met catering).
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Binnen zitten de mensen met een QR-code en buiten zitten ze door elkaar. Dit is gezellig... denk dat het dadelijk drukker wordt als nu.
 • Michel Van de Zand

  1 jaar geleden
  @ Jan Nuvens, Jij bent totaal niet thuis in het verenigingsleven blijkt wel.Dit zijn mensen die belangeloos zich inzetten om mensen de mogelijkheid te bieden een hobby uit te voeren.Een vereniging heeft net als een bedrijf ook zijn kosten en die worden hoofdzakelijk gedekt door bar inkomsten.Dus logisch dat men zich daar druk over maakt en over ledenaantallen.En als oud penningmeester weet ik dat een vereniging ook omzet belasting moet betalen.Het zijn vrijwilligers geen handhavers.
 • Jan Nuvens

  1 jaar geleden
  Als je belangrijkste focus als clubbestuurder de baromzet ben je ver gezakt.... dan beconcurreer je de gewone horeca en moet je inderdaad ook gelijk worden behandeld.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem