Klaas-Jan Huntelaar speelde afgelopen seizoen na de winter voor Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen heeft donderdag afscheid van hem genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas-Jan Huntelaar speelde afgelopen seizoen na de winter voor Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen heeft donderdag afscheid van hem genomen. © AFP

De Graafschap-voorzitter Mos: ‘Er komt snel een gesprek met Klaas-Jan Huntelaar’

DOETINCHEM - De Graafschap gaat snel in gesprek met Klaas-Jan Huntelaar (37). Nu de Achterhoekse spits vertrekt bij Schalke 04, hoopt de Doetinchemse eerstedivisionist dat Huntelaar zijn loopbaan bij de Superboeren af wil sluiten.

11 reacties

 • sjaak van tiel

  3 maanden geleden
  Henk, toen was Klaas-Jan 19 jaar pas. Het was zeker een talent. Maar ik herinner me dat ik hem toen ook nog niet zo goed vond. Hij "zwom" in de voorhoede en kreeg nauwelijks bespeelbare ballen. De degradatie-druk was toen ook groot, want we wonnen weinig. Of je nu 19 bent en pas kom kijken of dat je 21 bent en veel meer bagage hebt scheelt natuurlijk een slok op een borrel. Hij was nog van PSV, maar gingen er toen niet slim mee om. Hij was een jeugd-product, dus een reden om hier wel af sluiten.
 • Henk

  3 maanden geleden
  H.Rouwenhorst ben het helemaal met je eens toen niet goed genoeg en nu doen ze net of ze hem gemist hebben hoezo hypocriet
 • H. Rouwenhorst

  3 maanden geleden
  huntelaar is de graafschap niets verschuldigd.naar huis komen noemen ze dat . ze hadden hem destijds niet nodig, hij was niet goed genoeg.waarna hij bij AGOVV terecht kwam waar men zijn talent wel zag.klaas jan huntelaar heeft er zelf keihard voor gewerkt, en een geweldige carriere opgebouwd .en dan bij de graafschap afsluiten dat lijkt me sterk.
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Mosje had toch beloofd na het afgelopen seizoen te vertrekken in ze niet zouden promoveren? Waarom wordt hem dan nog toegestaan zich te bemoeien met het beleid voor het komende seizoen.
 • theo houkes

  3 maanden geleden
  Klaas Jan KIJK eerst waar je mee gaat voetballen want als er niet meer komt dan afgedankte spelers die nergens meer aan de bak komen en gratis aan je worden aangeboden dan loop je een heel seisoens voor l.l moet je niet willen dan kun je beter bij angerlo gaan spelen

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek