DG
Volledig scherm
PREMIUM
© DG

De Zorgconsulent failliet én beticht van slechte zorg

WINTERSWIJK - De Zorgconsulent uit Winterswijk is officieel failliet. Het bedrijf laat een schuld achter van vermoedelijk zes à zeven ton. Tegelijkertijd is het bedrijf door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd op de vingers getikt wegens het leveren van slechte zorg.

15 reacties

 • Batistuta

  5 jaar geleden
  Dit is nog weer andersDit zijn ondernemers (althans: ze ondernemen iets!) en iedereen mag een zorgbedrijf beginnenIs dus totaal vrijAls je maar gekwalificeerd personeel hebt en je aan de regels houdBij dit bedrijf schoot het op deze vlakken tekort (zoal eerder bij deze “ondernemer”)
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Precies de clienten en het personeel zijn de dupe. Jetske heeft het al over een screening van dit soort beroerde mensen als Peemen. Heeft geen zin daar komen ze doorheen. Vanaf mijn 17de in de zorg en ben nu 48jr hoe vaak ik dit al niet heb meegemaakt. het is echt walgelijk, misselijk makend!!Ooh ooit zal hij wel gepakt worden maar daar hebben de clienten en het personeel niet zoveel meer aan. Deze man heeft geen geweten. In en en in triest.!!! Sterkte jongens.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Sorry hoor Jetske, maar een screening bij bestuurders en managers in de zorg heeft echt geen zin ook al hebben zij eerder functies in hetzelfde soort werk gedaan. Veelal komen zij via de ''achterdeur binnen'', vriendjespolitiek en in ieder geval in zorginstellingen ook niet eens langs de OR wat wel hoort hangt van h d  hoeveelheid personeel af.En de ellende begint pas als zij benoemd zijn tot bestuurder, directeur of manager helaas Je ziet het hij had ook zo weer een baan.Staat heus wel ergens geregistreerd maar het zijn glad jannissen. En hij is daarin niet de enige helaas.
 • Christine244

  5 jaar geleden
  En hoe weet u dat zo zeker als er anders in de krant wordt geschreven, op de koffie geweest?
 • jetske

  5 jaar geleden
  Is wel heel duidelijk dat die ''Heer'' Peemen, geen functies meer mag bekleden in de (thuis)zorg,  het gaat iedere keer mis, totaal niet geschikt als zorg bestuurder of wat dan ook, het lijkt me ook handig dat inspectie zorg eens wat beter die (zorg) bestuurders screent of ze wel geschikt zijn om een zorg instelling te beginnen...

In samenwerking met indebuurt Doetinchem