Vera Simon, de Oekraïense die al bijna 30 jaar in Doetinchem woont, laat een van de kogelvrije vesten zien die ze naar haar vaderland stuurt. Simon wordt van links naar rechts omringt door: Stephanie Luinge, Wilma Hagelstein en Wieko van der Wal.
Volledig scherm
PREMIUM
Vera Simon, de Oekraïense die al bijna 30 jaar in Doetinchem woont, laat een van de kogelvrije vesten zien die ze naar haar vaderland stuurt. Simon wordt van links naar rechts omringt door: Stephanie Luinge, Wilma Hagelstein en Wieko van der Wal. © theo kock persfotografie

Delen kogelvrije vesten vanuit Doetinchem voor de vechtende burgers in Oekraïne

DOETINCHEM - Tussen pakken luiers, toiletpapier en verband gaat er ook een doos kogelwerende vesten vanuit Doetinchem naar de Oekraïne. Rechtstreeks naar de burgers die de wapens opnemen tegen Poetin.

3 reacties

 • André van Alphen

  4 maanden geleden
  In moderne kogelwerende vesten zit geen metaal. Die zijn gemaakt van het arnhemse Twaron of Kevlar.
 • Yoshua Kreukniet

  4 maanden geleden
  Zolang je niet met een kogel in je vest bent geschoten is je vest kogelvrij. In Nederland dragen we allemaal kogelvrije kleding, schoenen, rijden kogelvrije auto's en wonen in kogelvrije huizen.
 • Ginger Sommer

  4 maanden geleden
  Hou toch eens op met al die artikelen over “kogelvrije” vesten. Natuurlijk is een vest kogelvrij, nu nog kogelwerend zijn.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek