De GGD is de Delta-variant op het spoor gekomen door positieve testen van personen die gereisd hebben nader te onderzoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
De GGD is de Delta-variant op het spoor gekomen door positieve testen van personen die gereisd hebben nader te onderzoeken. © AFP

Deltavariant coronavirus rukt verder op in Oost-Gelderland: ‘Reden voor verhoogde waakzaamheid’

DOETINCHEM - In Noord- en Oost-Gelderland is de besmettelijke Deltavariant van het coronavirus de afgelopen week veertien keer aangetroffen. Tot dusver bleef deze regio nog verschoond van deze mutatie. Ook in Flevoland en IJsselland gaat Delta rond. 

20 reacties

 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Tja, die dreigende toon komt dan echter wel van Joris Goedbloed. Dat is degene die hier spreekt over mensen opsluiten omdat ze wel de werkelijkheid in willen zien en niet persé de wappies willen volgen. En het is inderdaad een immense uitdaging om dit soort ontkenners de werkelijkheid in te laten zien.
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  @Joris Goedbloed en feitenkennis. Ik zie hier een immense uitdaging.
 • Joris Goedbloed

  3 maanden geleden
  @Theo Binnendijk, Dank voor je reactie. Het is een klassiek voorbeeld van hoe ongenuanceerd en zonder feiten kennis gereageerd word door mensen zoals jij. Het is meestal ook beledigend en zelfs met dreigende toon...!
 • Frits

  3 maanden geleden
  Nederland ligt uit het EK, en ik zie aan de reacties dat de 17 miljoen bondscoaches hun oude expertise weer hebben opgepakt: virologie.
 • Mark Pier

  3 maanden geleden
  @ Tonny Stuijvenberg, in het NATO alfabet is de G van Golf ipv Gamma, denk ik zeg het even!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Stikstofdeal met zes boeren die stoppen, A15 kan volgens ministerie daardoor alsnog doorgaan
  PREMIUM
  25

  Stikstof­deal met zes boeren die stoppen, A15 kan volgens ministerie daardoor alsnog doorgaan

  BEMMEL-ZEVENAAR - Het ministerie van Rijkswaterstaat en Infrastructuur heeft naar eigen zeggen een oplossing gevonden om de veelbesproken aanleg van de doorgetrokken A15 alsnog mogelijk te maken. Er zijn deals gesloten met zes veeboeren in de wijde regio. Doordat zij stoppen vermindert de stikstofuitstoot voldoende om extra uitstoot van uitlaatgassen door auto’s op de A15 te compenseren, zegt het demissionaire kabinet. De Raad van State moet dit nog goedkeuren.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek