De GGD is de Delta-variant op het spoor gekomen door positieve testen van personen die gereisd hebben nader te onderzoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
De GGD is de Delta-variant op het spoor gekomen door positieve testen van personen die gereisd hebben nader te onderzoeken. © AFP

Deltavariant coronavirus rukt verder op in Oost-Gelderland: ‘Reden voor verhoogde waakzaamheid’

DOETINCHEM - In Noord- en Oost-Gelderland is de besmettelijke Deltavariant van het coronavirus de afgelopen week veertien keer aangetroffen. Tot dusver bleef deze regio nog verschoond van deze mutatie. Ook in Flevoland en IJsselland gaat Delta rond. 

20 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Tja, die dreigende toon komt dan echter wel van Joris Goedbloed. Dat is degene die hier spreekt over mensen opsluiten omdat ze wel de werkelijkheid in willen zien en niet persé de wappies willen volgen. En het is inderdaad een immense uitdaging om dit soort ontkenners de werkelijkheid in te laten zien.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  @Joris Goedbloed en feitenkennis. Ik zie hier een immense uitdaging.
 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  @Theo Binnendijk, Dank voor je reactie. Het is een klassiek voorbeeld van hoe ongenuanceerd en zonder feiten kennis gereageerd word door mensen zoals jij. Het is meestal ook beledigend en zelfs met dreigende toon...!
 • Freek Helsper

  1 jaar geleden
  Nederland ligt uit het EK, en ik zie aan de reacties dat de 17 miljoen bondscoaches hun oude expertise weer hebben opgepakt: virologie.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  @ Tonny Stuijvenberg, in het NATO alfabet is de G van Golf ipv Gamma, denk ik zeg het even!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem