Volledig scherm
De registratie van het afscheidsconcert van Normaal is te krijgen als dvd en Blu-ray Disc. © PR

Dit zijn de twintig winnaars van de Normaal-dvd Ajuu de Mazzel!

HUMMELO - Twintig mensen zullen een hele mooie woensdagavond hebben. Zij zijn namelijk uit de bus gekomen als winnaars van de dvd-box Ajuu de mazzel! met de registratie van het afscheidsconcert van Normaal.

Op de eerste dvd met een speelduur van 165 minuten is het afscheidsconcert 'Ajuu de mazzel!' van de Achterhoekse boerenrockband, op 19 december vorig jaar in GelreDome, van begin tot eind te zien.

Op de tweede dvd in de box staat de televisieregistratie van de VPRO, waarin onder meer ook interviews met bandleden zijn verwerkt. 857.000 mensen keken zondagavond 3 januari naar de uitzending daarvan op NPO1.

De dvd-box met twee dvd's kost 27,99 euro en is onder meer te koop in de webshop van Normaal. Ajuu de mazzel! is ook verkrijgbaar als Blu-ray Disc.

De winnaars zijn:

Marjan Rengelink-van Weij Anita van Ooijen Ronald Peperkamp Lieke Wagenvoort Lars van Bergen Martijn-Naud Schrader Lisa van der Haar Luutje van den Brandhof Ron Kortleve Anika de Geit Hilga de Groot Kevin van den Born Arjan Wagenmans Jan-Peter Peelen Wendy van Uem Petra Oogjes Daniëlle Bent Eline Teunissen Willem Jansen Mario Letschert

Van harte gefeliciteerd! De redactie neemt contact met jullie op voor een verzendadres.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek