Lekker borrelen in Doesburg, met op de achtergrond De Waag.
Volledig scherm
PREMIUM
Lekker borrelen in Doesburg, met op de achtergrond De Waag. © Jan Ruland van den Brink

Doesburg houdt extra grote terrassen na coronatijdperk: ‘Om groeiend aantal toeristen zitplek te bieden’

DOESBURG - Wachten op een zitplek tijdens een zomerse stapavond? Niet in Doesburg. Horecaondernemers in het oude centrum van de Hanzestad mogen na de coronajaren 2020 en 2021 ook in 2022 een extra groot terras inrichten. 

5 reacties

 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Ze denken nog steeds daar dat ze een toeristenstad zijn nou voor dat zo is moet je nog heel wat doen bijvoorbeeld de binnenstad afsluiten voor verkeer alleen bevoorrading op bepaalde tijden toelaten
 • Dick Römer

  1 jaar geleden
  En als de horeca nu al toe zeggen voor grote terassen, en wat willen ze met de evenementen, of wordt dit nu al naar de achtergrond geschoven
 • Inge Wijde

  1 jaar geleden
  Met grote verbazing las ik bovenstaand artikel. Is er aan de bewoners iets gevraagd? Zij hebben uit compassie met de horeca tijdens de coronatijd niet geklaagd, ook omdat het slechts tijdelijk zou zijn. Nu probeert de gemeente dit toch wel heel snel door te drukken. Waarom die haast?? Bah, wat een vieze politiek !!!
 • Peter van den Brandhof

  1 jaar geleden
  Wat treurig dat het gemeentebestuur alleen oog heeft voor de belangen van een handvol horeca-ondernemers en haar verantwoordelijkheid voor de monumentale openbare ruimte totaal negeert. Het is toch belangrijk voor bewoners EN bezoekers dat de binnenstad fraai blijft en niet wordt volgeplempt met (zelfs overdekte) terrassen?!
 • Robin Mulder

  1 jaar geleden
  Maak die binnenstad nu eens autovrij, in ieder geval in het weekend, dan kunje echt grote terrassen maken ipv hier en daar plukjes!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem