Rotra is vervangen voor CTD en Kuehne en Nagel belettering.
Volledig scherm
PREMIUM
Rotra is vervangen voor CTD en Kuehne en Nagel belettering. © theo kock persfotografie

Doesburg verdeeld over uitbreidingsplan Rotra en Ubbink: ‘Jammer dat tweedeling is ontstaan’

DOESBURG - Krijgen de bedrijven Rotra, Ubbink en Kuehne + Nagel de kans te groeien in Doesburg? Na tegenstanders laten nu ook voorstanders zich horen: ‘Maak van Doesburg geen slaapstad’.

6 reacties

 • theo houkes

  9 maanden geleden
  Johannes gal op dat blik drukkerrijtje zo jij dat noemt heb ik een paar jaar gewerkt en dat stinken viel reuze mee dat gedram van die omwonende heeft mij mijn baan gekost en daarmee de helft van mijn inkomen doordat ik werkloos werd maar niemand van die drammers heeft ooit tegen mij gezegt je krijgt hier een vergoeding voor. Ze hebben veel onderzoek gedaan naar schadelijke stoffen maar nooit ernstige dingen gevonden maar we zijn door die drammers wel kapotgemaakt
 • Gal

  9 maanden geleden
  Theo het is nogal een beschuldiging dat jij de door jou als drammers weggezette mensen van milieu vervuiling beschuldigd . Heb je vroeger soms bij de politie gewerkt en houd je deze informatie achter. Dat is strafbaar hoor. Je gaat voor het gemak maar er van uit dat het altijd dezelfde mensen zijn die “drammen” Ik ga dan maar even voor het gemak er van uit dat dit komt van een drammer van de binnenstad partij. Trouwens dat kleine blik drukkerijtje. (Bekkers)was gewoon een stinkende tijdbom.
 • Johann Janssen

  9 maanden geleden
  de voorstanders zijn bang, dat ze moeten gaan reizen naar hun werkkring. echter dit houdt niet in, dat dit de reden moet zijn, dat die bedrijven op die plek kunnen uitbreiden.
 • Gertje63

  9 maanden geleden
  Van de laad en los kade kunnen meer container bedrijven gebruik maken van het transport van af het schip naar oost Nederland verder over de weg .
 • R. Meijer

  9 maanden geleden
  Gezien de ligging van de bedrijven denk ik dat de horizon vervuiling meevalt ja zal het alleen zien als je de stad inrijd, en aangezien ze buiten de stad liggen en dicht bij een ontsluiting denk ik dat de winkels in de binnenstad voor meer vrachtverkeer zorgen in de stad als deze bedrijven. gewoon goede afspraken maken en blij zijn dat deze bedrijven die veel investeren in cultureel Doesburg willen blijven en uitbreiden

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek