De man maakte de afspraak op de parkeerplaats van zwembad Rozengaarde in Doetinchem. De mensen op deze foto hebben niets te maken met de kwestie.
Volledig scherm
PREMIUM
De man maakte de afspraak op de parkeerplaats van zwembad Rozengaarde in Doetinchem. De mensen op deze foto hebben niets te maken met de kwestie. © Jan Ruland van den Brink

Doesburger vrijgesproken voor seksafspraak met tiener bij zwembad in Doetinchem

DOESBURG/ DOETINCHEM -Een 47-jarige man uit Doesburg is vrijgesproken van het maken van een seksafspraak met een jonge Doetinchemmer.

4 reacties

 • J.M. Horst

  1 jaar geleden
  Als het allemaal wel waar zou zijn, dan heeft het OM slecht werk geleverd. Dit omdat ze de rechtbank er niet van hebben kunnen overtuigen dat deze verdachte wel schuldig is.
 • M van Vliet

  1 jaar geleden
  Ergo, man gedraagt zich ongepast tegen meerderjarige. In plaats hiervan aangifte te doen verzint deze te maken te hebben met een pedofiel. In plaats van hun tijd nuttig te besteden en aangifte op te nemen van het ongepaste contact, gaan politie en justitie mee in de aanname van de 19 jarige en laten de zaak escaleren. Wegens gebrek aan bewijs gaat de rechter hier uiteraard niet in mee. Omdat het woord pedofiel wordt genoemd gaat men in de eerste reacties al meteen uit van schuld.
 • Richardson D

  1 jaar geleden
  Tja, als de rechtspraak een slachtoffer niet beschermt tegen de dader(s), dan is het ook niet zo vreemd wanneer mensen steeds vaker het recht in eigen hand nemen.
 • Hendrik Jan Willem

  1 jaar geleden
  hoe is dit mogelijk?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem