Het stadhuis van Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stadhuis van Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Doetinchem houdt frauderende ex-ambtenaar die 2 miljoen verduisterde op de korrel: klein deel geld is terug

DOETINCHEM - Om en nabij de 100.000 euro heeft de gemeente Doetinchem inmiddels terug van de ruim twee miljoen die is verduisterd door een ex-ambtenaar. De fraudeur hangt nog een strafzaak boven het hoofd.  

6 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  marjan hutten Dus omdat Piet iets doet wat niet deugt, mag Frans het ook doen? slaat nergens op he Die gast dient te worden opgehokt tot het geld weer boven water is, dat is nog ergens, vast en zeker! Dat is geld van ons allemaal, belastinggeld!
 • Harm Kloppenburg

  1 maand geleden
  Gewoon opsluiten tot hij al het geld teruggestort heeft. Moet je zien hoe snel het geld dan terug komt. We zijn echt veel te soft in Nederland.
 • Nico Nachterhoek

  1 maand geleden
  Het betreffende heerschap is nog regelmatig te gast bij kroegen in Doetinchem en heeft , tot ergenis, zeker wat te besteden. Een dergelijk hoog bedrag is echt nog niet op. Als de gemeente echt zou willen, denk aan een deurwaarder en gespecialiseerde buro’s dan is er meer kans om een deel van het gemeenschapsgeld sneller terug te krijgen.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @ankie, van een kale kip kan je niet [meer] plukken! Geld is op of weg. En ach, in den haag zitten er meer wie geld verduisterd, kabinet gooit met miljarden nadien niet gebleken waar naar toe.
 • frank jansen

  1 maand geleden
  Met een tientje in de maand zijn wij al blij, aldus een woordvoerder van de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek