Kampeerders op camping Sevink Molen in Meddo.
Volledig scherm
PREMIUM
Kampeerders op camping Sevink Molen in Meddo. © Theo Kock

Drukte op de campings: Achterhoek is een ‘tripje buitenland’ voor veel landgenoten

AALTEN/ DE HEURNE/ STOKKUM - Wie nog met zijn tent wil neerstrijken op een camping in de Achterhoek deze zomer moet snel zijn. Op sommige campings zijn acht van de tien plekken al vergeven.

8 reacties

 • ben Wildkamp

  5 maanden geleden
  N.A.H. Teunissen ik ben het helemaal met je eens ik woon zelf in de achterhoek en het is er prachtig mooi en er zijn bij ons geen molens en glasplaten dus waar praat je over Johann Janssen als je er niet woont of er ooit geweest bent.
 • Johann Janssen

  5 maanden geleden
  @nou N.A.H. Teunissen ik geniet dagelijks van onze mooie ongerepte en onaangetaste Achterhoek en dat zou ik graag zo kunnen blijven doen. geen molens, glasplaten noorderlijke aftakking betuweroute.
 • N.A.H. Teunissen

  5 maanden geleden
  Achterhoek is ook heel mooi. En zeker ook hele ruime plekken. Aan de zure toon van Gerritsen en Jans(s)en. ...Jullie waren zeer zeker aan vakantie toe :-)
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Lekker op zo'n vlondertje, over drie grasprieten, naar je bbq staren.
 • Mies Gooyer

  5 maanden geleden
  Ieder zijn ding, A.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek