Wolf Naya toen ze de zender omgehangen kreeg. Foto: Norman Stier & Vendula Meiẞner-Hylanová
Volledig scherm
Wolf Naya toen ze de zender omgehangen kreeg. Foto: Norman Stier & Vendula Meiẞner-Hylanová © Norman Stier & Vendula Meiẞner-Hylanová/ TU Dresden

Duitse wolf Naya bracht de kerst door in de Achterhoek

RUURLO/ ZEDDAM - De Duitse wolvin Naya heeft de afgelopen kerstdagen doorgebracht in de Achterhoek. Op eerste kerstdag verbleef de wolvin in de omgeving van Ruurlo, op tweede kerstdag hield ze zich op in de bossen van het Montferland.

17 reacties

 • Jules Vismale

  4 jaar geleden
  @Roodkapje, als je nou eens op weg gaat naar grootmoeder in het bos en je komt daar, in plaats van een wolf, een pitbullterriër tegen, wat ga je dan doen? Ga je het dier over zijn kop aaien, hem eten geven uit je mand en daarna zingen: "Wie is er bang voor de grote boze pitbullterriër?"
 • Wolter

  5 jaar geleden
  Mijn dochter had een tijdje zo'n band om haar enkel, maar daar hebben we nooit zo'n mooi overzicht van gekregen.
 • franxiscoflores

  5 jaar geleden
  mooie natuur
 • theo

  5 jaar geleden
  Moet je daar nou zo blij mee zijn straks heb je ze in onze bossen en vallen ze mensen aan en dan,ben je dan nog zo blij denk is verder na ik vind het niks weg met die beesten want wat er niet is hoef je straks niet dood te schieten als ze overlast bezorgen
 • Mathilde Walter

  5 jaar geleden
  Helemaal met je eens. Er is zo langzamerhand geen dier of vogel meer zonder een zender. Complete waanzin. Deze wereld is allang doorgedraaid. 

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek