Biertappen tijdens de Zwarte Cross van 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Biertappen tijdens de Zwarte Cross van 2019. © Hollandse Hoogte / ANP Kippa

Festivals schieten weer de grond uit, maar er is wel een uitdaging: te weinig barpersoneel

HENGELO/LATHUM - De zomerfestivals in de Achterhoek en Liemers schieten de grond uit alsof er nooit corona is geweest. Tot oktober staan er zeker 32 op de agenda. Wel is er – zoals in veel branches – een uitdaging: de bemensing qua licht, geluid, tentenbouwers én barpersoneel.

14 reacties

 • Gerard Schuurman

  2 maanden geleden
  Marjan Hutten, laat iedereen in hun waarde. U heeft overal commentaar op. Commentaar leveren mag, maar u blijft aan de gang.
 • Johnny de Oude

  2 maanden geleden
  @Marjan, Misschien is er ergens een festival waar uitsluitend azijn word geserveerd. Ik verwacht dat u zich daar prima thuis zult voelen.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @johnny, wat moet ik daar dan? Zand happen? Of naar die rondrijdende tractoren jijken? Of naar drankgelal? Totaal onzinnig dit. Als ik muziek/band wil zien optreden boek ik wel wat beters.
 • Johnny de Oude

  2 maanden geleden
  @Marjan, gezien jou commentaren op praktisch alles hier op de site denk ik niet dat er veel mensen heel rouwig om zullen zijn dat je niet komt.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @eelco in de volksmond noemt men dat; hoe meer ze hebben hoe meer ze willen; Ja schande, 5euro per uur daar ze zelf miljoenen verdienen, laat degen zelf maar bekers gaan rapen en dagen vrijwillig gaan tappen. Geloof ook maar dat er een prijskaartje aanzit bier verkoop! Gaat de dorst snel over. En ach, Zc, wat moet je er mee? Zandhappen en luchtvervuiling[uitstoot tractoren etc] Elk jaar het zelfde geneuzel. Hebt er geen cent voor over, onzinnig gedoe daar en slechte muziek danwel bandjes.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek