Volledig scherm
Een derde persoon is overleden aan de gevolgen van een ernstig ongeluk in Ruurlo op 5 februari. © hengeloers ruurlo dodelijk ongeluk

Frontale botsing Ruurlo eist derde leven

Een 49-jarige man uit Wehl is overleden aan de verwondingen die hij vorige week maandag opliep bij een ongeval in Ruurlo. Daarbij kwamen toen al twee mannen uit Hengelo (O) om het leven.

De politie bevestigt het overlijden van de man uit Wehl. Het ongeval gebeurde maandagochtend 5 februari op de Zelhemseweg. Twee Hengeloërs reden vanuit Ruurlo richting Zelhem toen hun auto in een slip raakte. De wagen kwam op de verkeerde helft van de weg terecht en botste daar frontaal op de auto van de 49-jarige man. 

De mannen uit Hengelo (24 en 27 jaar oud) overleden ter plekke aan hun verwondingen. Het slachtoffer uit Wehl raakte zwaargewond en werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hij is dinsdag aan zijn verwondingen overleden.

Vermoedelijk speelde gladheid een rol bij het ongeluk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek